Pipershuset är ett glasscafé, bageri och café beläget mitt i centrala Hamburgsund.

Vi som driver det är Anette, Hanna och Frank. Vi är ett familjeföretag som jobbar för att skapa de givna utflyktsmålet för alla åldrar. Vi vill vara dit man åker för att äta god glass med familjen, köpa ert frukostbröd, fika på de godaste bullarna och bakelserna, där ni beställer er tårta till kalaset, där ni dricker en god kopp kaffe och att ni kommer tillbaka år efter år.

Vi har ett fullskaligt bageri i huset där vi bakar färskt bröd, frallor och vetebröd varje dag! I vårt café hittar ni allt från matiga mackor, bakelser, fikabröd, matbröd, tårtor mm.

I vårt glasscafé hittar du skopglass från Pipersglace och Engelholmsglass. Självklart har vi även Pipersglace goda pinnglassar att erbjuda.
Glassen går att få på många olika sätt i olika menyer och kombinationer!

Det var en gång i tiden som Pipersglace började tillverkas just här i dessa lokaler i Hamburgsund (läs mer under historia).

Om Pipersglace

Pipersglace togs den 1 mars 2016 över av Anette Blomqvist Hansson och Hanna Hansson. Det är nu tillbaka i Hamburgsund, här det en gång startades.

Vi ansvarar för all produktutveckling och är angelägna om att ha en nära relation med våra ekologiska leverantörer. I vårt samarbete tar vi fram nya ekologiska produkter till gemensam nytta och för en hållbar utveckling.

Det är viktigt för oss att synliggöra ursprunget på våra råvaror. Därför jobbar vi med system som ska ge konsumenten information om hela produktionskedjan från jord till bord.

Tillverkningen av vår ekologiska glass sker hos Engelholms Glass i Ängelholm.

Karamellpojkarna gör den goda chokladdoppingen till våra glasspinnar.

Pipersglace kärnvärden:

  • Ekologiskt
  • Premium
  • Närproducerat
  • Rättvisemärkta ingredienser
  • Spårbarhet – från jord till bord
  • Minimera transporter genom smarta distributionslösningar

Vi använder cookies Pipershuset använder cookies för att anpassa det innehåll som visas för dig och för att du ska få bästa tänkbara upplevelse när du handlar hos oss.